Nog 1 nachtje slapen… ?>

Nog 1 nachtje slapen…

De laatste voorbereidingen worden getroffen en we zijn ons mentaal aan het voorbereiden. Over iets meer dan 24 uur zal het vliegtuig vertrekken richting Nanjing met nog een tussenlanding in Frankfurt. 

Met wat hulp van onze communicatie-afdeling is het nog net op tijd gelukt om onze visitekaartjes in het Chinees te krijgen. Ik ben erg blij dat dit nog gelukt is. Voor de Chinezen blijkt het Engels toch niet zo makkelijk te zijn als dat we verwachtten en werd ons daarom aangeraden niet alleen Engels-talige visitekaartjes mee te nemen.

Gisteren heb ik gelukkig mijn paspoort terug ontvangen met daarbij het visum. Zeker, omdat we te horen kregen dat niet iedereen uit onze groep het paspoort al terug heeft gehad. Blijkbaar was er iets mis gegaan bij de post…

Vanmiddag nog een klein beetje werken aan de presentaties en lessen die in China gegeven zullen worden en moeten de laatste kleine spullen nog aangeschaft worden. En natuurlijk nog even met het gezin thuis wat ontspannen.

Morgenochtend gaan we met de trein richting Schiphol en kan de ervaring echt gaan beginnen.

Share This:


3 gedachten over “Nog 1 nachtje slapen…

  1. Veel succes en plezier Jeroen en Vincent! Vergeet niet nog even snel de menukaart van een Chinees restaurant in Vlissingen mee te nemen; daar staat de vertaling keurig bij. Je weet maar nooit wanneer het van pas komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.